De bouwblokken van ons privacybeleid.

Meubels op maat maken vergt jarenlange ervaring in hout- en staalbewerking en creatieve deskundigheid op het gebied van interieurontwerp. Samen met u bepalen we wat werkt en hoe we uw wensen integreren in een unieke meubel. Tijdens dit proces gebruiken we soms browser- of website gegevens van u die we opslaan. Opslaan van dit soort info valt onder de recent gewijzigde AVG-wetgeving. 

Geheimhouding en verstrekking van onze gegevens

Om u het beste advies te kunnen geven met betrekking tot de diensten en producten van Hout van Graaf, wordt er soms om uw (persoons- en/of bedrijfs-) gegevens gevraagd. Voor de door u verstrekte gegevens gelden de interne en wettelijke regels voor het uitwisselen van persoonsgegevens. Wilt u uw persoonsgegevens aanpassen, neemt dan contact met ons op. 
Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld. Alleen Hout van Graaf heeft inzicht in uw gegevens.

Wilt u liever geen informatie van ontvangen? Stuur ons dan een e-mail. 

Cookies

Op deze website wordt het browse-en surfgedrag van uw klantreis gemeten. Daarbij maken we gebruik van software  van externe organisaties. Hout van Graaf slaat bij een bezoek aan de website informatie en cookies op.  

Aanpassing

Hout van Graaf is bevoegd om dit privacybeleid te allen tijde aan te passen, zonder dat vooraf aan u kenbaar te maken. Uiteraard voeren we aanpassingen door als dat noodzakelijk is en conform privacywetgeving. 

Voor vragen over de activiteiten of het privacybeleid van Hout van Graaf kunt u contact met ons opnemen. 

Vragen over dit privacybeleid?

info@houtvangraaf.nl