Wandkast onder trap

Deze wandkast is speciaal ontworpen voor de wand onder de trap en bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een fraaie werkplek. De kast is verder voorzien van stopcontacten en dimbare sfeerverlichting.

Badkamermeubel Europees notenhout

Dit massief houten blad van Europees notenhout is een echte sfeermaker. De noesten en gaten zijn gevuld met epoxy en het blad is afgewerkt met een 2-componenten lak voor een uitstekende bescherming tegen water. De reststukken zijn na het zagen van het blad gebruikt voor legplanken, een vensterbank en de sierlijst, en greepjes van het ladeblok.

Wandkast woonkamer

Met 11 dimbare LED-spotjes is deze vier meter brede wandkast een echte ‘eye-catcher’. Zowel decoratief als functioneel vormt de kast de basis van het interieur in deze woonkamer.

Eettafel padoek

Deze prachtige tafel heeft een massief blad van Afrikaans padoek hout. Dit is een zeer duurzame tropische houtsoort met een fraaie tekening. Met een slijtvaste laklaag ter bescherming en een stalen matrix onderstel is deze eettafel klaar voor culinaire gezelligheid.

Louvre-luiken

Bij een prachtig oud huis met grote kozijnen horen mooie houten luiken die in het oog springen. Daarnaast zijn ze ook erg functioneel tegen inkomend zonlicht. Deze louvre-luiken van meranti hout zijn volledig op maat gemaakt en voorzien van oud-Hollands beslag.

Ook een meubel op maat?